Ik ben …

 

Een vrouw, een moeder en een dochter. Een vriendin en een geliefde. Chief Heart Officer, veranderkundige, moderator en schrijver. Een verbinder. Ik draag graag hakken of loop op gympen. Ik ben een hardloper. Ik ben naïef of onbevangen. Chaotisch en op mijn manier gestructureerd. Ik woon niet in Brabant, waar ik wel geboren ben en de eerste jaren ben opgegroeid. Ik ben geen Maastrichtenaar zoals mijn ouders. Ik heb geen echte wortels. Omdat ik nooit ergens lang genoeg was.


In een enquête vul ik hoogopgeleid in. Ik kleur graag buiten de lijntjes. Ik heb drie prachtige zonen. Ik woon in Heemstede. Het liefst zou ik wonen in het bos. Ik denk na over van alles en het leven, ik sluit me liever af voor het nieuws. Ik houd van de lente, die eerste stralen zon. Ik lach veel en mediteer. Iedere dag.


Ik ben creatief, zeggen ze. Ik ben een elfje, zeggen ze. Ik ben aardig en arrogant en alles ertussenin. Soms zeggen mensen: ’Jij doet altijd zo’.

Ik geloof in liefde. Ik geloof dat liefde kwetsbaarheid is en luisteren zonder oordeel. Dat liefde delen is. Laten zijn wat er is, laten gebeuren wat er moet gebeuren. Laten gaan en leren van de dingen die op je pad komen. Ook als er pijn is en angst, ook als het buiten ons oplossingsvermogen lijkt te liggen. Ik geloof dat je vanuit liefde beter kunt kiezen, er beter kunt zijn voor een ander. Dat er vanuit liefde een andere werkelijkheid mogelijk is.


Ik werk graag met mensen die ook anders durven te doen en te denken. Ik ontwikkel leeftsijlprogramma’s voor chronisch zieken met Voeding Leeft. Ik sla graag bruggen tussen ogenschijnlijk anders zijn. Ik modereer, schrijf & verander. Ik vind het belangrijk dat ik vanuit mijn missie leef, dat geef ik ook aan mijn kinderen mee. Sommigen vinden dat overdreven, anderen bewonderenswaardig. Ik vind dat normaal.


Ik denk dat het reëel is dat er veel moois is. Ik houd niet van hokjes. Ik denk in mogelijkheden en laat ander licht schijnen.